MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Szállodánk

  Legalább 7 érvünk van, hogy egyedüli szállodánkat válassza hévízi pihenése helyszínéül!
  De miért pont 7?
  Volt a régmúltban egy Hetes Ház nevű épület, amely grófi családokat, egészen pontosan a Festetics dinasztiát is megihletett. A Hotel Spa Hévíz**** ugyanis ezen a néven kezdte meg működését és vált az előkelőségek nagyon népszerű színterévé. A Festetics család uradalmi építészének tervei alapján építették 1870-71-ben. A ház az úgynevezett „Újtelep” része volt, ahol sorszámozással jelölték az épületeket, amely hetedik kőépületként épült és így kapta nevét. Ez volt az egyetlen két szintes épület a Hévízi-tó mellett akkoriban.

  E gyönyörű, 19. századi neoklasszicista épület üzemeltetője azóta hungarikummá nőtte ki magát és a több, mint 200 éves felhalmozott szakorvosi tudással és különleges gyógytényezők sokaságával járul hozzá vendégei elégedettségéhez a „gyógyüdülés Mekkájában”, a Hévízi-tó parkjában.
  Ön is részese lehet a fürdővárosi hangulatnak és annak a hévízi csodának, amelyért évente több millió turista látogat el ide!

  Mutatjuk a nosztalgikus Hetes Ház 7 pontból álló rövid ízelítőjét:

  → A hévízi szálláshelyek közül a Hotel Spa Hévíz**** található a legközelebb a Tófürdőhöz, akár fürdőköntösben is átsétálhat, hogy megmártózzon a csodatóban!

  → Itt tartózkodása alkalmával minden nap tóbelépőjegyet biztosítunk Önnek, hogy élvezhesse a gyógyvíz áldásos, jótékony hatását!

  → Nálunk teljes harmóniát és kiegyensúlyozottságot érezhet pihenése során, a mindössze 54 szobával rendelkező szállodánkat elsősorban a meghittség és idilli légkör jellemzi.

  → Terápiarészlegünkön megismerheti az igazi gyógyító hévízi életérzést és az Ön állapotának megfelelően, egyénre szabott terápiatervvel kúrázhat a híres hévízi kezelések által!

  → Egészségmegőrző wellness kezeléseink segítségével hozzájárulhat testi-lelki jólétéhez, feltöltődéséhez, regenerálódásához!

  → Fizikai aktivitását növelheti díjmentesen igénybe vehető animációs programjaink által, vagy olyan aktív mozgásprogramok segítségével, mint például nordic walking körút a tó körül, kerékpártúrák, jóga és pilates.

  Ha szeretne részese lenni hévízi varázslatunknak, az Ön számára legmegfelelőbb szállásajánlatért forduljon bizalommal értékesítési osztályunkhoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36 83 501 708-as telefonszám 297-es mellékén!