MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Speciális étkezés, diéták

  Mi az ételintolerancia?
  Az ételintolerancia a szervezet abnormális reakciója bizonyos ételekre, melynek hátterében többféle mechanizmus állhat. Az élelmiszerekre kialakuló érzékenység nagyon kellemetlen tüneteket okozhat és nagymértékben ronthatja az életminőséget.
  Ételallergia viszonylag ritkán fordul elő, az ételintolerancia viszont minden harmadik embert érint. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé.
  Ételintolerancia-teszt elvégzésével gyorsan, egyszerűen ellenőrizhetjük, hogy mely ételek okozhatják a kellemetlen tüneteket.

  2019. április 1-től elérhető ételintolerancia vizsgálat szállodánkban, mellyel egy csepp vérből 46 féle ételfehérje (pl. glutén, tej, tojás, gomba, dió…stb) intoleranciájának kimutatása lehetséges. A vizsgálatot igény esetén dietetikus tanácsadás és speciális étrend összeállítása követheti.

  Ételintolerancia teszt & Dietetikai tanácsadás: 35 000 Ft
  Ételintolerancia teszt: 30 000 Ft
  Dietetikai tanácsadás: 7 500 Ft

  Időpontegyeztetés a +36 83/501 708/472  telefonszámon, illetve a hshterapia@spaheviz.hu email címen lehetséges.

  Akár egyéni döntés, akár igazolt egészségügyi probléma miatt igényel speciális étrendet, kollégáink felkészülten várják Önt! Szállodai tartózkodása alatt étkezéseit igényeinek megfelelően biztosítjuk Önnek.
  Kérjük, hogy esetleges ételallergiáját, speciális étkezési igényét már foglaláskor jelezze!

  Speciális igénye többletköltséggel is járhat, az egyedi étrend aktuális díja:
  + 800 Ft reggeli esetén
  + 1.800 Ft vacsora esetén.