MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Pakolások

  Humino pakolás (max. 4 régió)

  A kezelés folyékony halmazállapotú oldattal, a Humino oldattal történik. Ez a speciális oldat gazdag humin- és fulvósavban és különféle nyomelemekben (Na+, K+, ösztrogének, stb), ezzel igazolható gyógyhatása. Az ún. hidegpakolás során átitatott papírvattát helyezünk fel az orvos által kiírt testrészeire. A humino kezelés fájdalomcsillapító antibakteriális hatása révén gyulladásgátló. Aknés megbetegedések, égési sebek, izomgyulladás, ízületi fájdalmak, rándulás, ficam, felületi bőrsérülések és reumatikus fájdalmak kezelésére is kiválóan alkalmas.

  Wellness iszappakolás

  Tradicionális hévízi kezelés, az iszapot közvetlenül a bőrre, felmelegítve pakolják. Ásványi anyag összetétele, jó hőtartó képessége és más fizikai tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas reumatikus, degeneratív, mozgásszervi, bőrgyógyászati, egyes nőgyógyászati betegségek, valamint sérülések utókezelésére.

  A wellness iszappakolás egy egészséges ember számára történő kezelés, mely orvosi vizsgálathoz nem kötött. Az iszap hőfoka: 38-42 0 C. Hatásai: felfrissülés, csökkenti az izmok görcsös állapotát, lazítja a kötőszövetet, értorna, vérbőséget és keringés fokozódást okoz, fájdalomcsillapító hatású. Az iszap apró képletei behatolnak a bőr mélyedéseibe, ezáltal ingert gyakorolnak a belső szervekre  is. A fizikai hatásokon túl kémiai hatással is számolhatunk, mely az iszapban lévő alkotóelemeknek köszönhető. Javasolt alkalmazási gyakoriság: 3 alkalom/hét. Az iszap-kezelés előtt és után 2 óra pihenés szükséges, ezen belül más meleg-kezelés (ez vonatkozik a tófürdőzésre is!) tilos!