MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

    Medence & Szaunák

    A wellness, mint életszemlélet szállodánk egyik mozgatórugója a hévízi tradicionális kúra mellett. Sokrétű szolgáltatásaink szorosan kapcsolódnak a terápiás kezelésekhez, amelyek önállóan megelőzés célzattal és kiegészítésként is más kezelési eljárásokkal alkalmazhatók.

    A medencetérben található 36-38 °C hőmérsékletű termálvíz a természet ajándéka, hiszen a gyógytóval azonos összetételű. Energizáló vizünk ereje egyszerre gyógyulást és nyugalmat közvetít, hiszen a nálunk töltött pihenés alkalmával a teljes harmóniára törekszünk. Talpmasszázs, hátmasszázs, ellenáramoltató vízsugár, élményelemek és jakuzzi teszi teljessé a wellness-élményt. A medencetér szolgáltatásai szállóvendégeinknek díjmentesek, a rekreáció és a regenerálódás jegyében állnak Vendégeink rendelkezésére.

    Az, hogy szaunáinkban milyen hatást szeretne elérni, Önön múlik, finn lehetőség van relaxálni, regenerálódni, vagy felfrissülni esetleg animációs programjaink előtt az izmokat átmelegíteni. A szaunázás típusát annak alapján érdemes meghatározni, hogy utána milyen tevékenységet szeretne itt-tartózkodása során folytatni. Használatakor érdemes elég időt szánni magára a szaunázásra, és az azt követő pihenésre is, amelyre pihenőrészlegünkben tökéletes lehetősége nyílik. Igény szerint kérésre szaunavilágunkban felöntést is biztosítunk.