MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail:
HU

Hévízi Tófürdő gyógyhatása

Mindennapjainkban az „érték” többféle értelemben van jelen. Életünkben a legfontosabb „érték” az egészség, amelynek mindenki számára elérendő és elérhető céllá kell válnia. E cél megvalósításában és megőrzésében fontos szerepet játszik Hévíz egyik legnagyobb „értéke” a Hévízi Tradicionális Kúra, amelyet 2015-ben Hungarikummá nyilvánítottak.

A kúrát alkotó kezelések alapját az itt található természetes gyógyerők és a több mint 200 éves gyógyítási tapasztalat felhasználásával magas szaktudású terapeuták adják. A hévízi gyógyvízben való fürdőzés, a hévízi gyógyiszappakolás és a súlyfürdő, továbbá a Hévízi Tradicionális Kúra kiegészítő elemei a terápiás masszázs, mozgásterápiák, fizikoterápiák és a hidroterápiák, valamint innovatív szolgáltatásaink, elősegítik megőrizni legfontosabb értékünket, az egészségünket.

Hévízi Tófürdő gyógyhatása

Terápiarészlegünkön megismerheti a gyógyító hévízi életérzést!

Terápiás megközelítésünk célja a megelőzés és a már kialakult betegségek rövid időn belül való gyógyítása vagy szinten tartása. A prevenciós szemléletünk az egyén szerepének fontosságát helyezi az szálloda szolgáltatásai középpontjába.

Hagyományos és korszerű diagnosztikai eljárások vizsgálati eredményeit összehangoljuk a tradicionális hévízi kezelésekkel és a speciális, korszerű és innovatív technológiákkal. Reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai mozgásszervi kórképekben szenvedők rehabilitációjában és szekunder prevenciójában veszünk részt.