MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Orvosi vizsgálat

  Terápiarészlegünkön megismerheti a gyógyító hévízi életérzést!

  Szállodánkban komplex kúravezetést kínálunk az itt tartózkodás ideje alatt. Terápiás részlegünkön a hévízi tradicionális kúra minden esetben orvosi vizsgálattal kezdődik, amely alapján a vendég egészségi állapotának megfelelően állítja össze reumatológus szakorvosunk a kezeléseket. A gyógykezelés ideje alatt vendégeink szükség esetén kontrollvizsgálatokon, a kúra végeztével záró vizsgálatokon is részt vesznek.

  A hévízi gyógykúra hatása komplex. A kúrát alkotó kezelések alapját az itt található természetes gyógyerők és a több mint 200 éves gyógyítási tapasztalat felhasználásával magas szaktudású terapeuták adják. A hévízi gyógyvízben való fürdőzés, a hévízi gyógyiszappakolás és a súlyfürdő, továbbá a hévízi tradicionális kúra kiegészítő elemei a terápiás masszázs, mozgásterápiák, fizikoterápiák és a hidroterápiák, valamint innovatív szolgáltatásaink, elősegítik megőrizni legfontosabb értékünket, az egészségünket.

  Terápiás megközelítésünk célja a megelőzés és a már kialakult betegségek rövid időn belül való gyógyítása vagy szinten tartása. A prevenciós szemléletünk az egyén szerepének fontosságát helyezi a szálloda szolgáltatásai középpontjába.

  Egyéni hévízi terápiájáért válassza ki az Önnek legmegfelelőbb időpontot és keresse fel terápiánk diszpécserszolgálatát a +36 83/501 708-as telefonszám 472-es mellékén!