MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Speciális eszközös terápiák

  Hydroxeur

  Speciális pezsgőfürdő, amelyben mesterségesen előállított levegőbuborékokkal érik el a vízben a turbulenciát. Ez a turbulencia masszírozza végig a testet a kádban elhelyezett fúvókák segítségével. Javasolt izomlazításra, relaxációra vagy ha valamilyen oknál fogva a kézzel történő masszírozás ellenjavalt. Fontos eleme lehet a megelőzésnek, a regenerációnak és a rekreációnak. Totális élményt nyújt, kiegészítő kezelésként jól alkalmazható. Nem alkalmazzuk a hydro-, és balneoterápiás kezelések ellenjavallatai esetén.

  Hidegterápiás kompressziós kezelés

  Újszerű technológia, amely átértelmezi a rehabilitáció fogalmát. Váltakozó nyomású, aktív kompressziós hidegterápia, mely a kompressziós kezelések és a krioterápiák szinergiáját használja fel a gyógyításra. A NASA űrruha technológiájára épülő, kettős-hatású bandázsok két külön kamrából álló hőcserélőt tartalmaznak, ahol az egyik kamrában a levegő, a másikban a víz közlekedik. Ez az egyedi kivitelezés lehetővé teszi az egyidejű, időszakos kompressziót és az állítható hideg-terápiát gyakorlatilag a test minden nagyobb felületén.

  Fiziológiai hatásai: nyirokfunkciók javítása, a véráramlás serkentése, a szövetgyógyulás stimulálása, fájdalomcsillapítás, ödemacsökkentés. Alkalmazási területei: mozgásszervi megbetegedések (ortopédiai, traumatológiai, reumatológiai kórképek), sportrehabilitáció. Előnyei: sérülést követően rövid időn belül már alkalmazható, lerövidíti a rehabilitáció idejét, gyors, könnyen alkalmazható, minden ízületre külön mandzsetta, hordozható.

  Hullámmasszázs terápia

  Gépi kompressziós terápia, amelynek lényege, hogy a páciens végtagjaira egy speciálisan kialakított, mandzsettát helyezünk fel. A mandzsetták szakaszos, intermittáló gradiens nyomást fejtenek ki a végtagokra. Az egymás után létrejövő változó nyomású kompresszió létrehoz egy ún. hullámmasszázs effektust.

  Alkalmazási területei: vénás eredetű krónikus ödéma, lábszár fekély (ödémával vagy anélkül), sebek gyógyulásának elősegítése, visszérbetegségget kísérő duzzadással, poszt-trombózis szindróma, poszttraumatikus ödéma, enyhe nyirokér ödéma, kisebb lymphatikus ödéma, zsírödéma, vénás keringés javítás, megelőzés céljából.

  Ellenjavallat: a trombózis megelőzésének érdekében a vénák akut gyulladása, akut gyulladásos bőrbetegségek, tüdő ödéma, akut mély vénás trombózis, szívelégtelenség, rosszindulatú tumorok, orbánc, artériás keringés zavara, fertőzések.