Wellness


Medencetér

Termál medenceÉlvezze a hévízi gyógyvíz hatását a szállodánkban található gyógymedencénkben és pezsgőfürdőnkben, amelyet a szálloda vendégei térítésmentesen használhatnak! Egy megterhelő nap után a gyógyító víz erejével születik újjá megfáradt teste, miközben csak azon kell gondolkoznia, hogy a fürdés során melyik élményelemmel kényeztesse magát...Élményelemek a medencetérben: talpmasszázs, hátmasszázs, ellenáramoltató vízsugár és nyakmasszázs.


Szaunák

Hotel Spa Hévíz - Szauna fotóImmunrendszerünk naponta számtalan támadásnak van kitéve, ellenállásra kényszerül. Finn- és infraszaunánkban nemcsak az ellazulás és feltöltődés garantált, hanem testünk védekezőképességén is javíthatunk. A szauna egészségünkre gyakorolt további hatásai: erősíti a szívet, stresszoldó, bőrmegújító és álmatlanságra is alkalmas. Mi így tartjuk karban magunkat, próbálja ki Ön is díjmentesen, házunkban!


Masszázs

MasszázsMasszázs kezeléseinknek tartós hatása van a testi és lelki egyensúlyra, a felfrissülésen át egészen a regenerálódásig.
A speciális kényeztető szolgáltatásokat kedvelőknek gyógyító erejű alternatív masszázsainkat is ajánljuk.

Kérje kollégáink tanácsát!Kozmetika

koz1Szépségápolás:

Szeretettel köszöntöm Önt, az Adrienne Feller világában, mely prémium natúrkozmetikum, a kortalan szépség az illóolajok erejével.

“Minden termékünkkel a természethez szeretnénk közelebb kerülni, és csak a természet tiszta forrásait igénybe venni” – Feller Adrienne

„Termékeink minősége és egyedisége a magyar termálvízben, a prémium minőségű illóolajokban, a magas hatóanyag-tartalmú növényi extraktumokban, a hidegen préselt növényi olajokban, a 100%-ban természetes, bio összetevőkben és a titkos recept alapján készült Pannonessence-ben rejlik.”

A minőségi vegán alapanyagok és az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonítunk az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget.

Remélem felkeltettem annyira az érdeklődését, hogy vendégemként tisztelhessem a jövőben.

Kapcsándi Judit Petra kozmetikus


Pedikűr-manikűr

A jó megjelenés szempontjából kezünk és lábunk ápoltságának rendkívül fontos szerepe van. Élvezze az ápolt bőr érzését Ön is!