MENÜ
Kérdése van? Telefon: +36 83 501 708 / E-mail: | NTAK: SZ19000961
HU

Akciós Ajánlataink

  Alternatív és Tradícionális masszázsok

  Tradicionális thai masszázs ’60

   Keleti tradicionális Thai masszázs a relax és akupresszúrás elemeket tartalmazó kimozgatásos masszázsfajta, amely lehetővé teszi a csont ízületeinek a helyreigazítását, az izmok és az ahhoz kapcsolódó szövetek fellazítását. Valójában „nyomó – gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító” terápia, hatása energetizáló, ellazító. (Viselet: tréningruha)

  Thai olajos masszázs ’60

   A masszázs menete lényegében megegyezik a tradicionális thai masszázséval, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat a masszőrök elhagynak. Kellemes ellazulást biztosító masszázs, mely allergiamentes, szolid aromájú olajokat használva segít az ellazult állapot elérésében. Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva, közvetlenül a bőrön keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, miközben az illóolajok a bőrben felszívódva kifejtik áldásos hatásukat, az orron át belélegezve körülölelik a testet. A thai olajos masszázs segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, rugalmassá, selymessé teszi a bőrt, felüdíti a fáradt lelket.

   Yumeiho ’60

   A Yumeiho masszázs a kínai és japán hagyományokon alapulva három gyógymódot egyesít: a masszázs különböző technikáját, kiropraktikát (csont és ízületek helyreigazítását) és akupresszúrát. Javítja a szervezet általános állapotát, normalizálja a szervezet működését, helyreállítja az elmozdult gerinccsigolyákat, visszaállítja az ízületek és az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést, az egész testre frissítőleg hat, javítja a pszihés állapotot, harmonizálja a test és lélek kapcsolatát. (Viselet: tréningruha)