Wellness


Medencetér

Termál medenceÉlvezze a hévízi gyógyvíz hatását a szállodánkban található gyógymedencénkben és pezsgőfürdőnkben, amelyet a szálloda vendégei térítésmentesen használhatnak! Egy megterhelő nap után a gyógyító víz erejével születik újjá megfáradt teste, miközben csak azon kell gondolkoznia, hogy a fürdés során melyik élményelemmel kényeztesse magát...Élményelemek a medencetérben: talpmasszázs, hátmasszázs, ellenáramoltató vízsugár és nyakmasszázs.


Szaunák

Hotel Spa Hévíz - Szauna fotóImmunrendszerünk naponta számtalan támadásnak van kitéve, ellenállásra kényszerül. Finn- és infraszaunánkban nemcsak az ellazulás és feltöltődés garantált, hanem testünk védekezőképességén is javíthatunk. A szauna egészségünkre gyakorolt további hatásai: erősíti a szívet, stresszoldó, bőrmegújító és álmatlanságra is alkalmas. Mi így tartjuk karban magunkat, próbálja ki Ön is díjmentesen, házunkban!


Masszázs

MasszázsMasszázs kezeléseinknek tartós hatása van a testi és lelki egyensúlyra, a felfrissülésen át egészen a regenerálódásig.
A speciális kényeztető szolgáltatásokat kedvelőknek gyógyító erejű alternatív masszázsainkat is ajánljuk.

Kérje kollégáink tanácsát!Kozmetika

koz1Szépségápolás:

Szeretettel köszöntöm Önt, a Maria Galland Paris világában, mely exkluzív kozmetikai kezeléseket biztosít vendégei számára.

Mottónk: Legyen eredeti, egyedi és manuális!

kozm2Eredeti, mert minden készítmény szakemberek által megtervezett, hamisítatlan és hamisíthatatlan. Egyedi, mert csak a Maria Galland Paris szakemberei által képzett kozmetikusok tudják ezt gyakorolni. Manuális, mivel a szépségápolás története és jövője egyetlen szóban foglalható össze: szaktudás – és amin keresztül ez valósággá válik: a kezek!

koz3A Maria Galland Paris márka a legmagasabb színvonalú kozmetikai szolgáltatást nyújtja Önnek; kényeztetést, mely pihenést és kikapcsolódást biztosít a mindennapi stresszből.

Remélem felkeltettem annyira az érdeklődését, hogy vendégemként tisztelhessem a jövőben.

Kapcsándi Judit Petra kozmetikus


Pedikűr-manikűr

A jó megjelenés szempontjából kezünk és lábunk ápoltságának rendkívül fontos szerepe van. Élvezze az ápolt bőr érzését Ön is!